G-Chat

08 July 2009

Selamat Hari Lahir Kak Pida


Haluuu semua my GG... Wat pa 2?..lama kita x together2 kan?..hihi...cam semua pun busy [raised eyebrow]..busy apa ntah..hoho..x pa la..yang penting...kita fikir cepat, kita kira cepat, kita jawab cepat, tapi semuanya mesti bijak sifir, bijak bijak bijak sifir....hahhaha....sorila...tiba2 pula kuar advertise yang x commercial ni...hihi [big grin]...

Nway, posting kali ni tersangat special la...tapi terbikin malu juga la...special koz,..July 06, is birthday our PIDA yang ke ehem ehem...hehe..n terbikin malu coz..lambat post...hurmm...sowi manyak2...semua GG busy kak...tapi jeng jeng jeng..smua pun ingat ..hihi...that's we call LOVE EACH OTHER..huahua..

Wow, border kaler fink, seswai gtu, jadi gegirl

Semoga panjang umur la...pas tu, apa tu,....murah jereki la..pas tu..hurm..najah imtihan sama2 la...pas tu,..hurmm...cepat kawen la...wihuuuu...paling siok tu..hahhaa..

Mbah..bila mo bawa mamam ni?...siok ni makan tu kek yang kena jual d kedai classic tu..yang dekat miami tu..yang sedap tu...wauu..yummy yummy..hahah..pa2 hal, sound syak..GG suka mamam2 ni...izit rite?..hahha...[big grin]..ok a kak?...huhu..




1 comments:

Pure Pearl © on July 8, 2009 at 2:24 PM said...

Alamak...cam sama pula post ni ngn post kak pida b4 this ba...adei...reall2 x perasan..sekali da publish...aiks..macam sama...
adakah itu di namakan SATU KEPALA?..hahha...

Post a Comment

G-Egypt

G-Followers

G-Traffic

 

© BLOG RASMI GENG GELIMAT © 2009 | Designed by © Sarani | Special made for GENG GELIMAT | Bloggerized by The Contributors Of Gelimats