G-Chat

27 June 2009

Selamat Hari Lahir Kak Lina


|| Bismillah ||

Hye semua my Beloved Gelimats! Hopefully, sihat-sihat semua. Naaa.. cuti-cuti ni mau buat apa kamu? (psssst.... dengar-dengar ada gamble lagi. hihihi.. seronotnyeee...) Ok, SKIP!

Entri kali ni very spesel. Tapi very sorry sebab lambat sikit. Agak-agak sibuk sebelum ni. Hehe, padahal nda jugak pun sibuk.


Tapi ada sibuk jugak la ;P Napa kunun entri kali ni spesel?? Erm.. we wish KAK LINA advanced HAPPY BELATED BIRTHDAY! Pada 26 Jun (lambat sehari jak, hihihi..) We wish you Luck in everything. Amin. Kak Lina yang di sayangi, maaf sebab agak-agak lambat wish bufday kakak tapi sebenarnya kami sangat tidak lupa sebenarnya. Cuma agak sibuk sikit sebelum nih. Kami doakan kak LINA sentiasa di beri rahmat dan lindungan ALLAH SWT selalu. Dimurahkan rezeki dan moga cepat sampai jodoh T_T Dan selalu hepi-hepi tanpa ragu-ragu ;p Apa yang paling penting kak, WE LOVE YOU SO MUCH!! Hehehe..


Kak, aku mau bagi kakak sajak bha sempena hari lahir kak ni. Tapi aku nda pandai bermadah-madah. Jadi nda la jadi. Hohoho.. Jadi dengan itu kami Gelimat dari kejauhan ni mampu doakan kak supaya kak selalu hepi dan sewaktu dengannya ;p

Lagi satu, lagu Gelimat (lagu rasmi) di tujukan khas buat kak Lina. Kak Lina jaga diri baik-baik. We Love Kak Lina Always (-_-") Muahx.. Muahx..!

2 comments:

nienakariena on June 29, 2009 at 11:52 PM said...

Happy birthday to u..
u born in the zoo
like a monkey and kanggaroo
happy birthday to u...

lagu birthday alaf baru.. wkakak jgn amik hati plak..

semoga dan semoga kak.. semoga dan semoga juga kak.. dan semoga atas semoga semoga tuh la kan kak..

selamat hari lahir. yang ke brapa ekk? nGaa!! moga panjang umur, murah rezeki, bahagia dunia dan akhirat.

rainwidad on July 1, 2009 at 3:30 PM said...

selamat hari jadi kaka ku
semoga dimurahkan rejeki permudahkan segala urusan k
oh!sket lupa semoga jumpa bakal suami yang beriman erm tahfiz kan..xpon ala2 tahfiz pon k wat kak..hihi
i lop u kak ;)

Post a Comment

G-Egypt

G-Followers

G-Traffic

 

© BLOG RASMI GENG GELIMAT © 2009 | Designed by © Sarani | Special made for GENG GELIMAT | Bloggerized by The Contributors Of Gelimats