G-Chat

27 June 2009

selamat tinggal mesir selamat datang malaysia..becce ema


s

Assalamualaikum gelimats..kaifahalukunna..rasanya macam lama btol ndak jumpa gelimats ni..bzy kunun kan imtihan..tapi banyak-banyak gelimat ada sorang ja yang ndak buzy dan sentiasa buat-buat bzy..tau kamu??hahha..sepa lagi rainwidad la

erm apa kaitan aku ngan selamat tinggal mesir selamat datang malaysia(saja ja wat intro..hehe)begini bah ni..sebelum citer panjang-panjang aku kan ndak pena bah tulis blog..kunun ja 2 followers la apa la padahal ndak ku pandai ni..(tau ni dorang gelimats)" c rain tau chat ja..woha..oh! rain tu ja ko tau "..jap aku c panjang citer dulu..1st time ni aku kan tulis entry ni gelimats ni..woha..

Mau dijadikan cerita mcm mana gue lagi bisa tulis entri cni..one day (di petang yang kusam..aku rasa sebab aku kusut time 2..oh! merapu..)kak ct chat mah aku mau suruh pesan mah kak chula..jadi aku ok la ingat semua apa dia sakap tu..(aku ingat ka?rasanya salah faham aku kan kak ct..kikiki)..masa dia mau out tu kan dia ckp la begini dialognya " deq,nanti ko tulis bah pasal ema pulang malaysia..ndakda lagi ko tulis apa2 d gelimat.."gni kali ar kak ct sakap..(padahal aku hantam ja ni..hahah)..nah jadi msti km tau suda kan napa aku merapu ni..ok masuk ceritanya..(aku tau kamu poning suda kan..wah wah rain suka ja ko ar)

Main story aku sebenarnya..c ema @ nama sebanarnya irmaningsih suda kembali ke tanah air 23 hb june..balik lagi seorang gelimats..so tinggal kami la lagi gelimats yang tinggal berapa urang menunggu saat-saat terindah<----promosi jap lagu rama band..best kamu..woha..saat menunggu natijah..insyaAllah kita semua najah..Ameen ya Rabb.. Tapi sedih bah c ema sebab kami wida dia d sidi gabir ja(stesen train sini)..sebab time tu semua ada exam kecuali aku..jadi napa ko ndak hantar??aku pon buzy jugak..heheh..aku time 2 baru balik dari cairo jugak.mmber kawin kan..kak noi..kenal kamurang..ala klu ndak kenal wat2 kenal ja..selamat pengantin baru kak noi...''ko bila lagi rain"..kawan ku said...i say "lama lagi ni jon"..haha iya2 la 2 rain..bagi peluang lu kak2 gelimat yg agak2 tutttt suda usianya..wa wa xjaga mulut ko rain siap ko lepas ni..woha

Skang c ema ada di malaysia suda..berbahagia suda dia d tawau 2..doakan kesihatan dia ar..semoga ada hikmah di sebalikknya dia pulang awal kan..doakan kesihatan n kebahgian sahabat kita ni..pastinya dia mmg bahagia skang..kamu tggu ja la jemputan beliau kita ni..ameen..

Jadi aku rasa setakat ni ja,ndak tau mau sakap apa tapi macam tiba-tiba bercucuran ja idea d otak aku ni..tapi next entri la ar..1s trying bah ni..bah gelimat semua..i lop u..ingat moto kita..eh padahal aku ja mah kak pida.."janji kaya rain "...missing kak sam kak lina wa kak becce@irma..heheh..lop u all

p/s maaf gelimat yang teda gambarnya tersenarai..hihi..maalish ya buk

4 comments:

Pure Pearl © on June 27, 2009 at 12:17 PM said...

Wehuuu..c becce akhirnya post entri..mabrouk la ko dek..berjaya juga akhirnya..walaupun kena suh..hihi..(jahatnya aku...hihi..)

pa pun tahniah la...best..terhibur gue baca..tawa2 lagi..hihi..

"Janji kaya"???...hoho...siok siok siok..

2 ema :..bah jaga diri baik2 ko dek a..jan jak ko lupa kami sini ..GELIMATTT..

2 all GG : bila la kita mo jumpa semua ni?..hurmmm.. :(

pida on June 27, 2009 at 2:04 PM said...

re-2 all GG : ya, mari-mari jumpa. makan-makan sambil baca doa keselamatan ;p

EMA : Jaga diri baik-baik. harap sihat selalu dan ingat Gelimats-mu di sini. GELI-GELIMATT!!

Rain widad : Jahat kan c Sarani. hahaha.. pa pun i lof yu Rain & Sarani ;)

nienakariena on June 29, 2009 at 11:47 PM said...

selamat kembali ke malaysia erma.. Sori tak sempat nak wida2an.. jgn lupa kami d sni k.

Opss.. yang penting kad kahwin sampai tuk GG k.

rainwidad on July 1, 2009 at 3:24 PM said...

i lop all gelimats ku..i lop u 2 kak pida..ingat kak ct janji kaya..hahha

Post a Comment

G-Egypt

G-Followers

G-Traffic

 

© BLOG RASMI GENG GELIMAT © 2009 | Designed by © Sarani | Special made for GENG GELIMAT | Bloggerized by The Contributors Of Gelimats